Artikkelit ja oppaat

Mitä kaikkia eri asioita tulee ottaa huomioon verkkokaupan perustamista suunnitellessa? Lue opas verkkokaupan perustamisesta, niin saat hyvän yleiskuvan kokonaisuudesta ja käytännön vinkkejä siihen miten viedä asiaa eteenpäin.

Lue lisää »

Mitä on hakukoneoptimointi? Mistä Google päättää mitä sivuja se näyttää hakutuloksissa ensimmäisenä? Voiko siihen vaikuttaa jotenkin? Mitkä ovat hakukoneoptimoinnin tärkeimmät elementit? Jokaisen verkkokauppiaan on tärkeä tuntea hakukoneoptimoinnin pääperiaatteet. Ne on kuvattu ytimekkäästi tässä artikkelissa.

Lue lisää »

Verkkokaupan konversiotaso on yksi keskeisimmistä verkkokaupan menestyksen mittareista. Tiedätkö jo mitä se tarkoittaa ja kuinka merkityksellinen vaikutus sillä on liiketoimintasi kannattavuuden kannalta?

Lue lisää »

Parantamalla verkkokauppasi konversiotasoa parannat sen kannattavuutta. Lue yleisistä konversiotasoon vaikuttavista asioista ja ota käytännönläheiset vinkit käyttöön omassa verkkokaupassasi.

Lue lisää »

Sitemap, tai suomalaisittain sivustokartta, on helpoin tapa kertoa hakukoneille, mitä sisältöä verkkosivustolta löytyy ja miten se tulee indeksoida hakutuloksia varten. Tässä ohjeessa kerrotaan, miten voit lähettää sivustokartan Googlen ja Bingin hakukoneisiin.

Lue lisää »

Verkkokauppiaana voit lisätä YouTubeen esittelyn kaupastasi tai tärkeimmistä tuotteistasi. ProsperCart® verkkokauppaohjelmaa käytettäessä YouTube-videot on sen jälkeen helppo upottaa esimerkiksi tuotesivulle haluamaasi kohtaan tai osaksi uutista.

Lue lisää »

Hyvän META kuvauksen kirjoittaminen auttaa tuomaan lisää kävijöitä hakukoneiden ja sosiaalisen median kautta.

Lue lisää »

Miten voit viittausten poissulkemisella estää maksuvälittäjien sivustoja sekoittamasta Google Analyticsin raportteja.

Lue lisää »

Miten kasvattaa verkkokaupan kävijämäärää? Lue eri internet-markkinoinnin vaihtoehdoista sekä kävijäseurannan tärkeydestä. Artikkeli on osa verkkokaupan perustamisen opasta.

Lue lisää »

YouTube-video: HAMKin, Hämeen Yrittäjien ja Hämeen Kauppakamarin järjestämän tuoreiden yrittäjien aamukahvitilaisuuden videotallenne 6.11.2013, aiheena ”Verkkokaupan myynnin kasvattaminen”, kesto 74 minuuttia, puhujana ProsperCart Oy:n toimitusjohtaja Vesa Nippala.

Lue lisää »

Size matters. Kuvaruutuala tulee ottaa hyötykäyttöön myös työpöytäkoneissa.

Lue lisää »

Lue Bluebird.fi -verkkokaupan kokemuksista varastologistiikan ulkoistamisesta Nettivarastolle.

Lue lisää »

Lue, miten voit kääntää kuolleen tai väärinkirjoitetun linkin voitoksi 404-sivun avulla

Lue lisää »

Tämä artikkeli auttaa puntaroimaan avoimen ja suljetun lähdekoodin ohjelmistojen etuja ja haittoja.

Lue lisää »

Responsiivisuuden myötä kiinteäleveiden leiskojen aika on ohi. Miksi rajata sivuston leveys keskelle suurta näyttöä, kun käytettävissä on isoilla näytöillä huomattavasti enemmän tilaa.

Lue lisää »

Tutkitusti asiakas on tyytyväisimmillään kiitos-sivulla, jätettyään tilauksen sisään. Kiitos-sivu onkin oivallinen paikka antaa mahdollisuus jakaa juuri tehty tilaus myös ystäville sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää »

Miksi ja miten Kiitos tilauksestasi -sivulla kannattaa esittää Facebook-tykkäysbanneri, mainoksia verkkokauppasi tuotteista ja miten siinä voi harrastaa Cross-marketingia?

Lue lisää »

Verkkokauppaa perustettaessa tai sitä uudistettaessa tulee vastaan kaiken käytännön toiminnallisuuden lisäksi sivuston ulkoasu. Mutta mikä on sen merkitys?

Lue lisää »

Kun lähdemme pohtimaan käytettävyyttä, tärkein tutkimuksen kohteemme on käyttäjä ja tämän edesottamukset. Eli kuinka käyttäjä yleensäkin toimii verkossa ja miten hän lukee sivuja?

Lue lisää »

Esittely joistakin ilmaisista tai edullisista apuohjelmista ja työkaluista, joita verkkokauppias voi hyödyntää arjessaan.

Lue lisää »

 

Artikkelissa on lyhyesti esiteltynä neljä englanninkielistä hakukoneoptimointikirjaa.

Lue lisää »

 

Suomenkieliset verkkokauppahakemistot listattuna. Näihin kannattaa käydä lisäämässä oma verkkokauppansa. Hakemistot ovat maksuttomia, mutta osa niistä tarjoaa maksullisia lisäpalveluita.

Lue lisää »