Tuote-esittely

ERP-integroitu

Oscar Softwaren verkkokauppa – Oscar eCommerce, tarjoaa ensiluokkaiset käytettävyysominaisuudet sekä operoijan että asiakkaan näkökulmasta. Järjestelmämme on nappi valinta yrityksille, jotka haluavat panostaa tuotteiden tai palveluiden tehokkaaseen myyntiin netissä.

Oscar eCommerce on Mini ERP; aidosti Oscarin toiminnanohjausjärjestelmien osaksi integroitu verkkokauppajärjestelmä. Näin asiakkaat ja jälleenmyyjät saavat jatkuvasti ajantasaista informaatiota ja turha manuaalinen työ sekä sen synnyttämä virheriski minimoituu. Näin nettikaupan toiminta tehostuu ja asiakkaat ovat tyytyväisempiä. 

B2C, B2B ja kassa

Oscar eCommercessa on mukana valmis kassatoiminto, jolla tilauksia voi syöttää järjestelmään helposti ja nopeasti hallintaliittymästä. Näin varastosaldot pysyvät ajan tasalla, vaikka myyt tavaraa myös kaupan tiskiltä tai vaikkapa messutapahtumasta.

Kassaa on mahdollista käyttää yhdessä viivakoodinlukijan kanssa. Kassatoimintoa voi käyttää myös puhelinmyynnin työkaluna tilausten vastaanottoon.  Ohjelmisto soveltuu joustavasti sekä B2C-, että B2B-kauppojen käyttöön.

 

Monikanavamarkkinointi

Markkinoinnin automaatio on yrityksen myyntiä edistävä prosessi, jonka tarkoitus on herättää potentiaalisen asiakkaan kiinnostus ja muuttaa hänet automatisoiduilla markkinoinnin toimenpiteillä luokitelluksi liidiksi ja edelleen asiakkaaksi. Oscar eCommercesta löytyy tiedot, mitä asiakkaat ovat ostaneet ja mitä taas eivät sekä missä nettisivuilla vierailleet, mitä posteja avanneet ja linkkejä klikanneet. Näitä tietoja voidaan muun muassa hyödyntää automaattisessa markkinoinnissa.

Markkinoinnin automaation hyödyntämisessä on monia haasteita ja sen täyden potentiaalin saavuttaminen vaatii osaamista. Oscarilta saat tähän kaiken tarvitsemasi tuen olitpa sitten verkkokaupan konkari tai vasta käynnistelemässä verkkoliiketoimintaasi.

Strateginen kumppani

Yhteistyö Oscarin kanssa on helppoa: tiedät aina, kenelle voit soittaa. Ymmärrämme liiketoimintaasi sekä yrityksesi toimintaympäristön vaatimuksia. Voit jättää kaikki yrityksesi tietojärjestelmiin liittyvät tarpeet huoleksemme.

Saat helppokäyttöisen, tehokkaan ja kattavan ratkaisun. Maksat vain siitä, mitä todella tarvitset etkä eksy monisäikeisiin kumppaniverkostoihin. Yhteydenpito ja työskentely yrityksesi menestyksen vahvistamiseksi on säännöllistä. Tarjoamme ideoita ja näkökulmia sekä tiedotamme uusista mahdollisuuksista yritystoimintasi kehittämiseen.

Kehitämme toimintaamme, tuotteitamme sekä palveluitamme jatkuvasti, sillä meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme edelläkävijöiden ratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Oscar eCommercen varaan voit rakentaa kannattavaa liiketoimintaa

Oscar eCommerce on suomalainen verkkokauppa-ohjelmisto, joka on suunniteltu ratkaisemaan verkkokauppiaan myynnin ja ostamisen ongelmat monikanavaisesti, niin verkossa kuin myymälässä. eCommercella voidaan toteuttaa responsiivinen verkkokauppa, joka toimii saumattomasti niin tietokoneella, kannettavalla, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Oscar eCommerce auttaa parantamaan hakukonenäkyvyyttä ja konversiotasoa ja lisää näin myyntiä.

Menestystä ohjelmisto tukee myös helpottamalla verkkokauppiaan rutiineja sekä tarjoamalla työkaluja, joiden avulla mm. varaston kiertonopeutta voi parantaa. Valitse verkkokaupallesi verkkokauppaohjelmisto, jonka varaan voit rakentaa kannattavaa liiketoimintaa ja joka vastaa yrityksesi tarpeisiin myös liiketoimintasi laajetessa. Katso myös Oscar eCommerce verkkokauppaohjelmiston esittelyvideot.